مصرف ماهیهای روغنی، در بهبود بیماریهای التهابی چون آرتروز مفاصل موثر است.
بررسی پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان میدهد، گروهی از اسیدهای چرب که از اسید چرب امگا3 تولید می شوند با جلوگیری از مهاجرت سلول های ایمنی ،از بروز واکنش های شدید التهابی در بیماری های خود ایمن و آسیب رساندن سلولهای ایمنی بدن به بافتهای خود بدن مانند بافت غضروفی مفاصل جلوگیری می کنند. از آنجا که ماهی های روغنی ، مانند ماهی آزاد و قزلآلا ، اصلی ترین منابع چربی امگا3 در طبیعت می باشند ، پژوهشگران مصرف مقادیر کافی ماهی را در رژیم غذایی برای بهبود آرتروز توصیه می کنند.
Mahirooz.ir
- ۹۶/۰۸/۲۸