1)ماهی تازه دارای چشمهای برآمده و شفاف است و قرنیه ی آنها کاملاً مشخص می باشد، ولی چشمان ماهی مانده، چروکیده و کدر می باشند و حالت گردی خود را از دست داده اند.
2)رنگ زرد یا قهوه ای ماهی و داشتن سطح لزج نشانه ی فاسد بودن ماهی می باشد.
3)انگشت خود را روی بدن ماهی فشار دهید ،اگرپس ازبرداشتن انگشت جای انگشت روی بدن ماهی به شکل فرورفته باقی ماند،
ماهی فاسد شده ولی اگر بدن ماهی به شکل اول بازگشت ماهی تازه می باشد.
4)فلسهای ماهی مانده رنگ خود را از دست داده اند و به راحتی از بدن ماهی جدا می شوند.
Mahirooz.ir