نزدیک به 30 سال است که محققان تلاش می کنند بفهمند چرا ساکنان آلاسکا به بیماری های قلبی دچار نمی شوند. شاید تنها دلیل این امر مصرف بالای ماهی باشد. ماهی منبع غنی امگا 3 است که از رسوب کلسترول در رگ ها جلوگیری می کند و در نتیجه مانع از ضربان های نامنظم قلبی می شود. ماهی یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خون سازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب ها نقش مهمی به عهده دارد. آهن موجود در ماهی به گونه ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می رسد. علاوه بر آن، آهن موجود در ماهی، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می دهد بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد.
Mahirooz.ir
- ۹۶/۰۸/۲۸