ماهی آب پز
مواد لازم
ادویه0به مقدار کافی
نمک0به مقدار کافی
پیاز1عدد
سبزی معطر50گرم
ماهی1.5کیلو
طرز تهیه
تعداد نفرات : 3
ماهی آب پز ماهی را با آب، نمک، ادویه، پیاز و سبزیهای معطر روی حرارت ملایم می پزیم. سپس آنرا سرو می کنیم.
ماهی آزاد و لیمو
مواد لازم
نمک و فلفل0به مقدار کافی
آبلیمو2قاشق چایخوری
لیمو1عدد
پیاز1عدد
کره100گرم
جعفری100گرم
ماهی آزاد1.5کیلو
طرز تهیه
تعداد نفرات : 3 ماهی را به مدت 10 دقیقه در قسمت گریل فر قرار می دهیم تا برشته شود. سپس مواد دیگر را روی آن می ریزیم و آنرا سرو می کنیم. کره آب شده را با آبلیمو، رنده پوست لیمو، جعفری و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
ماهی آزاد و لیمو ماهی را تمیز کرده، پیاز رنده شده، روی آن می ریزیم.
ماهی اسفناج
مواد لازم
نمک و فلفل0به مقدار کافی
لیمو3عدد
کره100گرم
پنیر50گرم
خردل2قاشق چایخوری
آرد2قاشق سوپخوری
خامه3قاشق سوپخوری
شیر1پیمانه
اسفناج500گرم
سفید1عدد
طرز تهیه
تعداد نفرات : 3 گردو را به همراه رب انار و کمی آب روی حرارت می گذاریم تا به روغن بیافتد. زمانیکه آب آن تبخیر شده، مخلوط فبلی را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. شکم ماهی را خالی کرده و پس از شستن این مواد را در شکم ماهی می ریزیم و بعد شکاف را می دوزیم.
ماهی توپر پیاز را خلال کرده و در روغن تفت می دهیم. سپس گشنیز، جعفری، کشمش، آلو، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. آرد، نمک و زردچوبه را در سینی پهن کرده و ماهی را در آن می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم و با حلفه های گوجه فرنگی و جعفری آنرا تزئین می کنیم.
ماهی دودی سرخ شده
مواد لازم
روغن6قاشق سوپخوری
آرد سوخاری4قاشق سوپخوری
ماهی دودی2عدد
طرز تهیه
تعداد نفرات : 3 سپس ماهی را خشک کرده، در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
ماهی دودی سرخ شده ماهی را پس از شستن در آب سرد می گذاریم و آب آنرا چند بار عوض می کنیم تا شوری آن کم شود.
ماهی ساده
مواد لازم
نمک و فلفل0به مقدار کافی
آبلیمو1قاشق سوپخوری
کره100گرم
جعفری100گرم
ماهی1.5کیلو
طرز تهیه
تعداد نفرات : 3
ماهی ساده ماهی را تکه تکه کرده و نمک و فلفل زده و به هر دو طرف آن کره می مالیم و به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم تا برشته شود. پس از پخته شدن ماهی جعفری و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی آن می ریزیم و آنرا سرو می کنیم.
Mahirooz.ir